2010. június 29.
kedves kollégák!
Július 6-án kedden szeretném jelképesen eldörrenteni a születésnapi műsorunk startpisztolyát, és elkezdeni Veletek együtt készíteni a műsort. Amint azt a stúdiófoglalásból is láthatjátok, 6-án kedden délután a 2-es stúdió 16 - 20 óra között az én nevemen van. Sok szeretettel várok minden csatlakozni vágyót ebben az időpontban a 2-esbe! Természetesen ez most csak az első kör, akinek ez most nem alkalmas, annak lesz még rá alkalom. Lesznek időpontok július-augusztus hónapban, melyekről előzetesen értesíteni foglak Titeket itt a Krónikán! Gyertek, legyünk minél többen! A műsor előreláthatólag októberben lesz, a legutóbbi szerkbiz ülésen ugyanis felmerült, hogy mivel a Fonó is 15. születésnapját tartja idén októberben, érdemes lenne akkorra időzíteni a mi műsorunk is, viszont augusztus végére szeretném, ha összeállna legalább az alapanyag, amelyből kialakítjuk a műsort. Hamarosan spot is készül, de ehhez is jó lenne egy kis "alapanyag".

Gyertek!
Szeretettel,
Viktor

A műsorral kapcsolatos felhívás itt olvasható

gyertek!
Most végre biztatóak az előrejelzések, hétvégén találkozunk nálunk a kertben. Cicák, sünök sorba vannak állítva, mint látható...


2010. június 18.
Ez még nem volt idén...
Ma 21:15-kor leállítottuk az adást: betört a víz a Fonó pincéjébe és áramtalanítani kellett az épületet.
Egyelőre szivattyúra várunk.

21:50-tól megy az adás, Balázs hozott áramot a Fonó másik részéből. Sajnos, a hálózathoz több kellene, az még nem megy, talán majd reggel.

2010. június 14.
SZERKBIZ csütörtökön
Június 17-én csütörtökön 17:30-kor ülést tart a szerkesztőbizottság, mindenkit szívesen látunk.
Témák:
  • 1. Szerkesztőbizottság szerkezete (3 emberrel csökkent a létszámunk)
  • 2. Stratégiai tervező csapat felállítása (Egy ideje már beszélünk róla: fel kell készülnünk arra, hogy két év múlva lejár a frekvenciaengedélyünk. Természetesen fogunk újra pályázni, de mi van akkor... Ezen szeretnénk gondolkodni.)
  • 3. Új műsorok (Sajnos a nagyobb anyagok feltöltését nem sikerült egyelőre megoldanunk, így jelenleg csak a szinopszisokkal tudtok megismerkedni. Erre az oldalra gyűjtöttem össze.
  • 4. Egyéb apróságok

Pogány György

Hárman közülünk feláldozták előző szombatjukat, annak érdekében, hogy csekély segítséget nyújtsanak az árvízkárosultaknak, kicsit megismerjék a helyzetet, és nem utolsósorban műsort is készítsenek.
Csütörtök délelőtt Árvíz után? címmel rendkívüli helyszíni beszámoló a Civil Rádióban. Egy rövid képriport pedig itt látható.

2010. június 12.
Ruzsa Viktor szeretne rólunk, a Civilről készíteni egy műsort - veletek együtt. Felhívása itt olvasható.


Az előző héten Zalka Ilona szerkesztette a Hallgassuk újra című műsort. És most a részletesebb véleményét is megosztja velünk.
Olvasd el!

Minden évben születik egy-egy diplomamunka, amely a Civil Rádióval foglalkozik, idén úgy tűnik, több is lesz.
Itt az első fecske: Teleki Klára, egyetemi hallgató elemezte az interaktív műsorainkat. Érdemes elolvasni.

2010. június 8.
lábadozóban...
Úgy tűnik, hogy a Civil Rádióról elnevezett, többszörösen balesetet szenvedett cica jobb állapotban van. Már fényképészhez is jár...

Köszönheti elsősorban Tóth Móninak, másodsorban Horváth Lacinak, és főképpen annak a hallgatónak, aki orvoshoz vitte és befogadta. A cica története itt olvasható.

2010. június 4.
ezen a héten...
Ferenci Tündének üzenem, hogy nagyon tetszett az utolsó Fehérítő című műsora, ezért, a vasárnapi Hallgassuk újra adásban, ajánlásomra megismétli a rádió.
A műsor másik részében a Forgószínpad 2 novelláját választottam, a Radó-Géci páros nagyszerű munkáját. Mindannyitoknak gratulálok.
Zalka Ilona