Gyere, várunk!
Néha egy tálból, máskor külön vacsoráznak a cicák és a sünök. Gyere, ismerkedj meg velük!

És nem utolsósorban tölts velünk egy napot, vagy csak néhány órát.
Szombaton, azaz július 3-án, várok minden ráérő Civil rádiós egy kellemes kerti időtöltésre. Délelőtt 11-kor begyújtunk a bogrács alá (a bevált menü: marhapörkölt túróscsuszával), ekkor már lehet segíteni hagymát pucolni vagy tüzelni. Közben fecsegünk mindenféle értelmes dolgokról. A pörkölt 15 óra körül fog elkészülni, addig csak rágcsálnivalókra számíts.

Innivalót hozz magaddal, azt és annyit, amennyit megiszol.

16 órától - fogalmazzunk így: kibővített szerkesztőbizottsági értekezletet tartunk, mindenki, aki ott lesz. Fontos témát szeretnénk megbeszélni - vagy legalább elkezdeni: hogyan tovább a következő két évben, mire koncentráljunk, miben erősödjünk annak érdekében, hogy 2012-ben ismét elnyerjük az akkor lejáró frekvenciánkat?
Reálisan két órát szánunk a témára, este még van, aki koncertre szeretne menni. Nagy a kert, sokan elférünk, de azért tudnom kell, hogy hányan leszünk. Kérem jelezz vissza, hogy jössz, és azt is, hogy hozol-e családot (gyerek, feleség jöhet, az van nekünk is, kutyával nehezebb a helyzet, mivel komoly sün- és macskapopuláció él a kertben, nem szeretném őket zavarni). Ha nem tudsz sokáig marad... azért egy órára is beugorhatsz, szívesen látunk.

A címet közvetlenül levélben elküldtem, ha valamiért nem kaptad meg, akkor írj nekem.