árvíz után?
Hárman közülünk feláldozták előző szombatjukat, annak érdekében, hogy csekély segítséget nyújtsanak az árvízkárosultaknak, kicsit megismerjék a helyzetet, és nem utolsósorban műsort is készítsenek.
Tóth Móni és két technikusunk Romsics Balázs és Szigeti Marci Borsodban járt, előre megszervezve vittek adományokat, több helyen várták is őket. A két fő megállóhely: Felsőzsolca és Hernádszentadrás volt. Csütörtök délelőtt Árvíz után? címmel rendkívüli helyszíni beszámoló a Civil Rádióban.
Addig is néhány kép arról, amikor az élet hirtelen megáll, minden érvényét veszti, és a dolgokat előlről kell kezdeni...

Sziasztok,
Ezúton is mély hála és köszönet azoknak, akik bármiben segítettek nekünk. Fent voltunk Észak-Magyrországon szombaton - először Miskolcon, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Árvízvédelmi és folyógazdálkodási Osztálynál; Csont Csaba osztályvezetővel készült anyag. Aztán átmentünk Felsőzsolcára, találkoztunk a polgármesterrel. Aztán bejártuk a települést. Utána: Hernádszentandrás - polgármester, falu. Az elkészült anyagon dolgozunk.
Külön köszönet Zalka Ilonának, Péterfi Ferinek; az ő adományaikat megpróbáltuk közvetlenül odaadni; Hajtman Ágiék is vittek, egy másik szervezésben. Szívesen beszélgetnénk veletek az útról. Van olyan része, amiről nem lehet írni. Biztosan írunk még róla, talán a Krónikában; de még emésztünk.

Tóth Móni

Minden kép nagyban is megnézhető, csak katt rá...
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg

FOTÓ: TÓTH MÓNI