2010. július 13.
közös hullámhossz
Még 10 nap és elkezdődik a Művészetek Völgye kulturális fesztivál. A hazai közösségi rádiók idén önálló rádióadással vesznek részt a fesztiválon, 24 órás adásban a helyszínen fogható hullámsávon.
Napi egy óra összefoglaló, szerkesztett adást számos rádió élőben fog sugározni. A Civil Rádió is részt vesz a munkában, néhányan több napra is mennek dolgozni, lesz adásunk, ami a helyszínről készül, és átvesszük a közös műsort is. Akinek van kedve, még mindig lehet jelentkezni helyszíni munkára, ezen a címen.

Ezért a Civil szokásos műsorainak egy része július 23-augusztus 1-ig délután 17-18 óráig elmarad. Valamennyi érintett műsorkészítő kap erről személyes levelet is.

2010. július 12.
Balázs
Már régóta meg akarom írni, hogy nagyon szeretek Romsics Balázzsal dolgozni. Ez nem a többi technikus lekicsinylése, hiszen Szigeti Marci, Nachamn Ricsi és Rákosi Gábor (és konzervben a kiváló Magyar Ádám) is mindig kifogástalanul vezette le a Kotta Nélkült, de a sors úgy hozta, hogy a legtöbbször Balázs készíti velem ezt a műsort. Hadd mondjam el, hogy alapos, odafigyel és nagyon profi. Öröm ilyenkor bejönni és élő műsort csinálni.
Köszönettel
Pallai Péter

Megérdemli a dicséretet ő is és a többiek is. Mi is jól kijövünk a Balázzsal, még ha előfordul is kisebb technikai malőr néha, de ki tudna ott 100%-ra teljesíteni, ha 3-4 felé kell figyelnie egész nap. Szóval csak így tovább!
Zsolt

2010. július 7.
elismerés
Némiképp jóleső elismerésben részesültem, amikor a soron következő EU-elnökség ürügyén Magyarországra látogató T&E (European Federation for Transport and Environment, Brüsszelben székelő európai szervezet) vezetősége és a magyar tagszervezetük, a Levegő Munkacsoport által szervezett sajtóreggelin, az ismert közlekedés politikus, Ulla Rasmussen elnök asszony részére, Dr. Katona András úr a Közlekedéstudományi Szemle főszerkesztője átnyújtott egy megjelent tanulmány kivonatát, jelét adva, hogy a felmerülő kérdésekkel a hazai közlekedéstudományi szakma is foglalkozik. A publikáció címe: Megújuló energiafajták a magyarországi közlekedési hajtóanyagok között 2020-ig. A 10 oldalas tanulmányt pedig én készítettem. Habár ez az elismerés nem csilingel, azért mégis értékeltem. Az öröm pedig akkor teljes, ha az másokkal is megosztható: levelemnek ez az oka.

Üdvözlettel
Domanovszky Henrik Civil Rádió, Zöld út

2010. július 3.
Az impertinens időjárás miatti többszöri halasztás után végre együtt voltunk néhányan a kertben.
Tóth Móni képriportja. és a beszélgetés rövid összefoglalója. A fotós érdeklődése speciálisan a növények és sünök irányába kimagasló, a pörkölt kevésbé érdekelte...

2010. július 2.
Dajka Andrea néhány hónapja dolgozik velünk. Személyes érdeklődésen túl, a szakmai tanulmányai is hozzánk húzták, és mostanra elkészült a diplomamunkája: ezzel a címmel:
A Civil Rádió kommunikációja

A munka nem kizárólag a rádióról szól, hanem inkább az egymás közötti és külső kommunikációnkról. Lehet, hogy túl nagy súllyal szerepelnek az oktató, a konzulens szempontjai, de azért számos megszívlelendő gondolat is van benne. Érdemes elolvasni.
Dajka Andrea dolgozata
Ha van olyan híred, információd, amit jó lenne, ha a többiek is megismernének, egy pillanatig se habozz, írd meg, és küldd el a szerkesztőnek erre a címre.


Locations of visitors to this page