2010. március 8.
Kedves CIVIL lányok...
Fogadjátok ezt a kis virágot a CIVIL fiúk elismeréseként. Nélkületek nemcsak a világ, de Civil Rádió sem lenne. Szívünk szerint minden nap megkösszönnénk, de valahogy a hétköznapokban elmarad...
Köszönjük.

Régen találkoztunk...
Múltkori, utólag informálissá nyilvánított találkozásunkkor a társaság többsége úgy döntött, hogy a kedd a legalkalmasabb nap, a legtöbben ekkor érnek rá, mostantól kedden tartjuk a szerkesztőbizottsági összejöveteleket.
Ennek megfelelően jelzem, hogy március 23-án kedden, 17:30-kor találkoznánk. Írd be a naptáradba, kérlek, jó lenne, ha végre döntésképesek lennénk.
    Napirend
  • 1. A reggeli monitor összefoglalása (a rĂ©szleteket nem fogjuk ĂşjrabeszĂ©lni, de következtetĂ©seket levonhatunk). Az összefoglalĂłt elolvashatod itt.
  • 2. DöntĂ©s az Ăşj műsorokrĂłl. A műsorokrĂłl rĂ©szletesen itt olvashatsz.
  • 3. EgyĂ©b aktuális teendĹ‘k.
Kérek visszajelzést, hogy olvastátok az időpontot, és megfelel erre az email címre.
2010. február 25.
Ilyennel meg sose találkoztunk...
Különös adáskimaradásunk volt vasárnap: egy zenét valamikor hibásan rögzítettek az adatbázisunkban, nevezetesen: a végén még 30 másodperc csend volt. Mi történik ilyenkor?
A Civil rendszerében állandóan üzemel egy csendfigyelő szoftver, ha bármi okból (leáll az adásvezérlő, vagy elfogyott az előre bekészített lista), akkor 20 másodperc csend után elindít egy zenei listát. Természetesen a zene elindult, de az adásvezérlő is működött tovább, hioszen az meg a 30 másodperc csendet játszotta... Majd utána, mintha mi sem történt volna, elindította a következő műsort. Így némi zenei aláfestéssel ment az adás egy darabig...

Öröm: újabb műsorunkat veszi át más adó
Megállapodás született a Rádió C főszerkesztőjével, hogy utánközlésben rendszeres adni fogják a Kapocs című műsorunkat. Gratuláció Szabó Andrisnak.

Ha van olyan híred, információd, amit jó lenne, ha a többiek is megismernének, egy pillanatig se habozz, írd meg, és küldd el a szerkesztőnek erre a címre.